Margus Silbaum võitis Euroopa meistrivõistlustel jõutõstmises pronksmedali

Margus Silbaum võitis Saksamaal Chemnitzis peetud Euroopa meistrivõistlustel jõutõstmises pronksmedali kaalukategoorias – 93 kg kogusummaga 902.5 kg.

Tema üksikala tulemused oli vastavalt: 340 kg kükk, 220 kg lamades surumine ja 342.5 kg jõutõmme. Lisaks sai Margus jõutõmbes hõbemedali. Tasub ära märkimist, et Marguse jaoks oli see juba neljandaks kogusumma medaliks Euroopa meistrivõistlustelt, millega on ta Eesti kõige edukam jõutõstja läbi aegade.

Lisaks oli eestlastest kaalukategoorias -105 kg võistlustules Erkki Hirsnik, kes saavutas isiklikku rekordit tähistava kogusummaga 875 kg 11. koha. Erkki üksikala tulemused olid 325 kg kükis, 215 kg lamades surumises ja 335 kg jõutõmbes.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *